Gordijnen

Gordijnen zijn in veel gevallen beeldbepalend voor de sfeer in uw interieur. Het maakt van een saaie kamer dan ook al snel een sfeervolle ruimte. Bij Lodewijk Vloeren en stoffering kijken we graag samen naar uw wensen en hebben we, in onze showroom in Eibergen, een uitgebreide collectie gordijnen hangen. Vanzelfsprekend in de gangbare kleuren als beige, taupe, ecru, lichtbruin en wit. Als ook in wat meer uitgesproken kleuren zoals paars of rosé.

 

Gordijnen op maat gemaakt

Hebt u uw stof gevonden? Laat uw nieuwe gordijnen dan op maat maken. Wij kunnen, in samenwerking met ons atelier, uw gordijnen al binnen 3 á 4 weken na opmeten leveren. Uw gordijnen kunt u vervolgens bij ons ophalen of door ons laten monteren. Wel zo makkelijk toch?

 

Gordijnen opmeten

Geheel naar uw wensen komen uw gordijnen opmeten en ophangen. Het opmeten van uw gordijnen geeft u extra zekerheid. Zo krijgt u precies de gordijnen van de stof zoals we met elkaar besproken hebben.

Gordijnen zijn er in vele soorten en maten. Welke stof u kiest zal mede afhankelijk zijn naar uw smaak en nog belangrijker; de ruimte waar het gordijn komt te hangen. In de woonkamer zullen gordijnen voornamelijk een decoratieve functie hebben, terwijl u in de slaapkamer sneller eerder zult kiezen voor bijvoorbeeld verduisterende gordijnen om het lichtinval te beperken.

• Plisségordijnen
• Overgordijnen
• Verduisterende gordijnen
• Rolgordijnen
• Vouwgordijnen
• Stoffen lamellen

 

Gordijnen en functies

Of het nou gaat om de styling van uw interieur of het weghouden van licht op bijvoorbeeld uw slaapkamer, gordijnen zijn de ideale uitkomst om een sfeervol en bovenal functioneel omgevingsklimaat te creëren. Naast een sfeervol object in uw leefomgeving zijn gordijnen ook geluiddempend en isolerend