Hout

Waarom kiezen voor een houten vloer?

Een houtenvloer is een stijvol, elegant en duurzame oplossing voor de inrichting van uw huis. Met een houtenvloer haalt u niet alleen een eco vriendelijke vloer in huis maar ook een kras- en slijtvaste oplossing voor de inrichting van uw huis, kantoor of showroom.

Alle voordelen op een rijtje:

Duurzaam: Houten vloeren zijn duurzaam en een goede investering voor de toekomst. Een prachtige eiken vloer gaat bijvoorbeeld lang mee, zelfs bij intensief gebruik, en zal weinig slijtage vertonen, mits de vloer correct onderhouden wordt.

Tijdloos: Doordat houten vloer lang mee gaan, hebben deze vloeren ook een tijdloos karakter. Ze kunnen prachtig staan in een klassiek interieur, maar misstaan ook zeker niet in moderne en strakke inrichting. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan houtsoorten, verschillende kleuren en legpatronen is het geen probleem om de juiste vloer bij uw interieur te vinden.

Sfeervol: Een houten vloer geeft een ruimte de uitstraling die het verdiend. Doordat hout een natuurlijk materiaal is, geeft het een warme en authentieke uitstraling. Het maakt uw huis prettig om in te wonen en te leven.

Makkelijk in onderhoud: Houten vloeren zijn makkelijk om schoon te maken en te onderhouden. Bij een eiken vloer is grondig stofzuigen geen enkel probleem en hierdoor is het ook veel hygiënischer dan tapijt.

Eco vriendelijk: Houten vloeren zijn eco-vriendelijker dan een tapijt, doordat het een natuurlijk materiaal is. Tapijt is vaak gemaakt van synthetische materialen, waarbij het productieproces ook veel intensiever en meer milieubelastend is.

Wij nodigen u graag uit om onze vloeren te komen bekijken in onze showroom aan de Jukkertweg in Eibergen. Wij hebben een uitgebreide showroom waar u ons complete aanbod van houten vloeren, vloerdelen, lamelparket, laminaat, tegels en natuursteen vloeren kunt bekijken. U zult versteld staan van ons enorme aanbod en de zeer scherpe prijzen.

Heeft u uw toekomstige vloer op onze website gevonden? Kom dan langs voor een vrijblijvend advies. Een vakkundige adviseur zal u ontvangen en van de juiste informatie voorzien. Laat u tijdens uw bezoek uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden van onze vloeren.