Laminaat

Voor de meest uitgebreide collectie laminaatvloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Onze laminaatvloeren ziet er niet alleen heel natuurlijk uit, maar zijn ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Door ons brede aanbod hebben we altijd de vloer die bij de inrichting van uw interieur past.

Praktisch

Laminaat is praktisch onderhoudsvrij en slijtvast waardoor het uitermate geschikt is als binnenvloer in uw huis. Het model van laminaatvloeren wordt voornamelijk bepaald door het decorpapier. Topmerk decor papier betekent dat het laminaat bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Het decorpapier wordt altijd voorzien van een extra embossement bewerking zodat het oppervlakte een voelbare structuur krijgt en het nog meer op echt hout of tegel lijkt.

Wij werken met de laminaatvloeren van o.a Berry Floor, Quick-Step, Ambiant en Meister.

Laminaat is een goedkoper alternatief voor een parketvloer. De meeste laminaatvloeren zijn voorzien van een micro velling (v-groef). Daarnaast zijn de meeste laminaatvloeren voorzien van Woodstructure, dit voorziet elke plank van een natuurgetrouw relief en een levensechte houtstructuur.

De voordelen van een laminaat vloer.

  • Kwaliteit, de basis bestaat uit HDF plaat met verhoogde vochtresistentie
  • Plaatsingsgemak dankzij het kliksysteem
  • Hoge sterkte (trekweerstand) van de klikverbinding
  • Sterke beschermingslaag
  • Gemak en hygiëne, stofzuigen en dweilen volstaat
  • Ruime keuze in kleuren, houtstructuren en formaten