PVC Vloeren

Met onze uitgebreide Moduleo PVC vloeren vindt u bij ons gegarandeerd de kwaliteit en uitstraling die u bij uw vloer zoekt. Onze Moduleo PVC vloeren combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyltechnologie.

Met vier verschillende productassortimenten; Moods, Impress, Select en Transform, bieden we afwerkingen met mooi hout-en steeneffect zoals eik, wengé, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauwe steen en graniet.

Onze Select-producten zijn ideaal voor residentieel gebruik, terwijl Transform met zijn slijtvaste toplaag zowel geschikt is voor residentieel als commercieel gebruik. Het Select-assortiment heeft een garantie van 15 jaar, op Transform staat een garantie van 20 jaar. Impress is onze nieuwste collectie die zowel geschikt is voor residentieel als commercieel gebruik. Het assortiment biedt alle voordelen van Select en Transform, maar het beschikt over een fantastische textuur via reliëfdruk waarbij de groeven en knopen te zien en te voelen zijn, net als bij echt hout.

Productvoordelen

Alle onze luxe vinylvloeren van Moduleo zijn:

  • Waterbestendig
  • Kras- en vlekbestendig
  • Geluids- en warmte-absorberend
  • Slipvast met R10 rating
  • Gemakkelijk schoon te maken

Alle luxueuze vinylvloeren van Moduleo beschikken over een unieke Protectonite PU-slijtlaag die de vloer beschermt tegen vlekken en vuil. Het Transform-assortiment heeft de dikste slijtlaag, waardoor deze producten ideaal zijn voor ruimtes met veel passage. Impress heeft een unieke textuur via reliëfdruk die echt leven brengt in de vloer.

Alle luxe vinylvloeren van Moduleo werden zorgvuldig ontworpen om de unieke patronen en texturen uit de natuur te weerspiegelen. Onze producten bieden eindeloze creatieve mogelijkheden. Elke plank heeft zijn eigen karakter, waarbij vermeden wordt dat het patroon zich herhaalt. Zo krijgt elke ruimte echt een unieke uitstraling.

Gemakkelijke installatie met CLICK technologie

Al onze producten beschikken over de mogelijkheid tot installatie via de CLICK-technologie. Hierdoor is geen uitvoerige voorbereiding nodig en zijn ook kleefmiddelen overbodig. Daardoor is de vloer veel sneller geïnstalleerd, en wordt het normale leven in huis of de normale activiteiten op het werk minder lang verstoord. Onze vloeren zijn ook verkrijgbaar met een traditionele Dryback-installatie.

Milieuvriendelijke vloer: feelgood keuze

Moduleo wordt ontworpen en geproduceerd in de state-of-the-art fabriek in België. Alle producten van Moduleo® werden uitvoerig getest en beschikken over een R10 anti-sliprating. Dit betekent dat ze aan de voeten veiliger zijn dan heel wat van hun natuurlijke tegenhangers. Moduleo behaalde de ISO-certificeringen voor kwaliteitsbeheer en milieupraktijken.

Alle producten van  Moduleo® worden gerecycleerd en bevatten tot 50% gerecycleerd materiaal. Bovendien is tot 40% van de energie die verbruikt wordt tijdens het productieproces afkomstig van drie windturbines die gebouwd werden in de speciaal daarvoor opgerichte milieuvriendelijke fabriek in Avelgem, België.

Wij nodigen voor een vrijblijvend advies en bezichtiging van onze uitgebreide collectie graag uit in onze showroom in Eibergen.