Tapijt

Tapijt, Een vloerbedekking om warm voor te lopen, bijna overal toepasbaar, behaaglijk en comfortabel, in vele eigentijdse designs en structuren. Tapijt is een vloerbedekking met een sfeervolle en luxueuze uitstraling. Met veel voordelen is tapijt een aantrekkelijke vloer. Tapijt voelt aangenaam zacht aan, geeft sfeer aan het interieur, is duurzaam, dempt zowel het contact geluid als het geluid in de ruimte én tapijt houdt stof vast. Dit kan een voordeel zijn voor mensen die last hebben van veel stofdeeltjes in de lucht. Lodewijk heeft een uitgebreide collectie in tapijtvloeren, voor zowel kamerbreed als trapbekleding.

Tapijt kiezen
Tapijt is vandaag de dag leverbaar in oneindig veel kleuren, motieven en poolsoorten. Wat het uiterlijk betreft zijn er zeer veel mogelijkheden in de dichtheid van de pool, het materiaal van de pool en de dikte ervan. Het kiezen van kleur en motief is natuurlijk een persoonlijke keuze. Toch is het ook aan te raden om ook naar de praktische kant te kijken en dit mee te nemen in uw uiteindelijke keuze. U zult bijvoorbeeld in een ruimte welke intensief wordt belopen beter af zijn met een praktische kleur en een kwaliteit welke geschikt is voor intensief gebruik.
De voordelen van Tapijt op een rijtje:
  1. Gezondere leefomgeving
  2. Meer grip en veiligheid
  3. Geluiddempend
  4. Betere akoestiek
  5.  Warm, zacht en isolerend

In onze showroom kunt u een grote collectie tapijt komen bekijken. Onze adviseur staat voor u klaar om uw te helpen met de keuze van uw tapijt. Desgewenst heeft u bij ons tevens de mogelijkheid om het tapijt door ons te laten leggen. Uiteraard kunt het inmeten ook aan 1 van onze professionals overlaten!